شبکه های اولیه اسباب اتصال بسیار خاص و بخش جدانشدنی از ابزارهای کامپیوتری خاص بودند . شرکت هایی که درکارهای پردازشی و حسابداری قبل از آن راه حل های سنتی را استفاده می کردند، شبکه ها را بکار گرفتند.
تاریخچه شبکه ها :
پیکربندی نمونه اولیه ، شامل پایانه های غیر هوشمندی می شدند که از طریق سیم به کنترل کننده ها متصل بودند . وسایل کنترل کننده امکانات جمعی یا مالتی پلکسر (تسهیم کننده) دسترسی به سایر وسایل را از طریق اتصال به کامپیوتر بزرگ فراهم می کردند. امکانات مخابراتی در یک پردازنده جلودار (FRONT END PROCESSOR) کامپیوتر بزرگ قرار می گرفتند.
FEP امکانات مخابراتی زیادی جهت استفاده اشتراکی یک کانال واحد به کامپیوتر بزرگ فراهم می نمود. با در نظر گرفتن تفاوت سرعت بین وسایل ورودی و خروجی و پردازنده های کامپیوتر بزرگ این روش با صرفه ترین هزینه را در برداشت.
در شکلی دیگر یک خط استیجاری با پهنای باند کم ، برای پوشش دادن به فاصله جغرافیایی کامپیوتر بزرگ استفاده می شد. در آنجا کامپیوتر بزرگ به کانال ورودی – خروجی متصل می شد . در این گونه محیط های کاری نرم افزار برنامه کاربردی ، فقط بر روی کامپیوتری که از آن پشتیبانی می کند نصب می شود و با استفاده از یک سیستم عامل به اجرا در می آید. سیستم عامل فقط می تواند با محصولات سخت افزاری سازنده مربوطه کار کند.
همزمان با یکی شدن راه حل ها توسط یک سازنده ، دو توسعه تکنولوژیکی متفاوت رخ داد که آینده عملیات کامپیوتری را دگرگون نمود . نخست نمونه های اولیه کامپیوترهای شخصی به بازار عرضه شدند. دوم دانشمندان در شرکت زیراکس شروع به بهبود بازدهی کارهای خود نمودند .
خصوصاً روش های مربوط به استفاده اشتراکی فایلها و داده ها را بین ایستگاه های کاری هوشمند مورد مطالعه قرار دادند . روش استفاده اشتراکی از طریق دیسکت های فلاپی زمان بر و مشکل ساز بودند.
راه حل آنها شبکه محلی اولیه بود که اترنت نام گرفت . این یک روش ساده LAN بود که بیشتر تکیه بر پروتکل های با قابلیت میان شبکه ای برای تعاریف و رفتارها داشت.
اترنت اولیه اکنون با نام اترنت PARC یا اترنت I شناخته شده است . نسخه داده شده بعدی که توسط زیراکس، دک و اینتل توسعه داده شد DIX Ethernet یا اترنت II نام گرفت. این شرکتها به صورت ترکیبی استانداردهای اترنت را تنظیم نموده و قطعات سخت افزاری آن را ایجاد کردند . قطعات هوشمند و شبکه های محلی یک الگوی جدید را پایه گذاری کردند : شبکه های کامپیوتری باز و توزیعی.
امیدوارم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد .
نوشته تاریخچه شبکه ها اولین بار در LeanFiles.Com Academy – Online Training Courses پدیدار شد.
مبنع این خبر (برای مشاهده متن کامل خبر لینک زیر را بزنید):
LeanFiles.Com Academy – Online Training Courses